Kokoustilat ja muut tilat

Isompana kokoustilana toimii noin 50 m2:n laajuinen tupa, jossa on tilaa 20-30 hengelle. Pienempiä ryhmätyötiloja on kaksi, joihin kumpaankin mahtuu helposti kymmenen henkeä.

Tupakahvio palvelee tilauksesta ja ryhmille. Tarjolla on sesongin mukaisia ja lähialueen tarjoamista aineksista valmistettuja herkkuja. Myös ruokailujen järjestäminen onnistuu. Maittava kotiruoka pyritään valmistamaan itse kerätyistä tai lähituottajien kasvattamista aineksista. Etukäteen sopimalla kaikki on mahdollista, mutta koska lähimpään kauppaan on matkaa yli 20 kilometriä, valmistelut vaativat hieman ennakointia.

Majoituspaikkoja löytyy niin alkuperäisasussaan olevista 1800-luvun piha-aitoista kuin vastaremontoidusta erillistalosta, ns. "punaisesta kaupasta". Tässä entisessä kaupparakennuksessa sijaitsevassa hirsituvassa on kamiinalämmitys. Talon toinen pää on ollut alkuaan savutupa. Talvilämpimiä majoituspaikkoja on tällä hetkellä 6 ja kesämajoituksessa (aitat, hirsitupa ym.) 10. Käytettävissä myös ilta-auringon suuntaan avautuva erillinen pihasauna.

Rakennusten ympärillä on tilaa vielä enemmän. Kauniina päivänä kannattaa hyödyntää maisema-aluetta, luonnonsuojelualuetta ja useita lähiseudun järvenrantoja - joko omatoimisesti tai opastettuna.